Giurgiu va avea trei sali de sport construite de la zero, cu bani de la Compania Nationala de Investitii

Giurgiu va avea trei sali de sport construite de la zero, cu bani de la Compania Nationala de Investitii

Primăria Municipiului Giurgiu a aprobat în ședința extraordinară de luni, 16 februarie, proiectul cu privire la angajamentul de a asigura din bugetul local finanțarea construirii a trei noi săli de educație fizică în cadrul școlilor gimnaziale nr.2 ”Mircea cel Bătrân”, nr. 6 ”Savin Popescu” și nr. 7.
Astfel, municipalitatea va asigura fondurile necesare pentru lucrările desistematizare pe verticală a amplasamentului prin amenajarea perimetrului adiacent sălii cu alei, spații verzi, racordarea la utilități (apă, canal, gaze, energie electrică și termică), precum și întreținerea și exploatarea obiectivelor de investiții.
De asemenea, autoritățile locale vor avea obligativitatea de a asigura, în condițiile legii, suprafețele de teren necesare pentru depozitare și organizarea de șantier și obligativitatea ca după predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, să mențină destinația acestuia pe o perioadă de minim 15 ani.
Cele trei săli de sport vor fi construite printr-un program al Companiei Naționale de Investiții.
Două dintre aceste săli vor fi destinate, în special, desfășurării orelor de educație fizică și sport. Cea din incinta Școlii nr. 6 va fi o sală de sport mai mare, care va dispune de un anumit număr de locuri și în care pe lângă activitățile didactice se vor putea desfășura și competiții sportive

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Ambasadorul Ungariei in vizita la Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.